fbpx

Akuna stale dba zarówno o polepszanie oferowanych przez nią produktów, jak i o unowocześnianie parku maszynowego potrzebnego do ich produkcji. Najnowszym zakupem naszej firmy jest nowoczesny pasteryzator, który jeszcze bardziej pomoże zadbać o już wysoką jakość oferowanych produktów.

Ta zmiana w procesie produkcji wiąże się również z intensywniejszym smakiem oraz żywszymi kolorami, które będą miały teraz nasze produkty.

Informacji na ten temat udzielił nam dr Sohrab Khoshbin, twórca flagowego produktu firmy Akuna – toniku ziołowego ALVEO.

 

Sohrab KhoshbinDrogi Dystrybutorze, Menedżerze,

Dbanie o wysoką jakość i wyjątkowość oferowanych produktów zawsze było naszym priorytetem. A wszystko z myślą o Was. Stale obserwujemy rynek i możliwości. Wykorzystując nowe technologie mamy na celu stałe ulepszanie procesu produkcji naszych suplementów.

W wyniku tych działań, z dumą możemy stwierdzić, że produkcję wzbogaciliśmy o nowy sprzęt, który znacznie wpłynie na poprawę efektu końcowego. Po wdrożeniu najnowszego nabytku – pasteryzatora – jesteśmy w stanie jeszcze bardziej skutecznie dbać o wykluczanie z produktów jakichkolwiek patogenów.

Dla naszych produktów oznacza to, że czas oddziaływania na wysokie temperatury jest skrócony, dzięki czemu witaminy, minerały i zioła zachowują jeszcze większą zdolność oddziaływania na organizm.

W efekcie zmian możecie zauważyć bardziej intensywny smak, jak i bardziej żywe kolory wszystkich naszych produktów.

Jako twórca ALVEO i jednocześnie członek Rady Naukowej Akuna mogę Was zapewnić, że nasze suplementy posiadają tę samą wysoką jakość, której oczekuje się od firmy Akuna. Jestem dumny z faktu, że dzięki innowacjom technologicznym, badaniom naukowym i prognozowaniu stale jesteśmy w stanie dostarczać produkty będące unikatami na rynku.

Zdrowia, dobrego samopoczucia i samych sukcesów!

Dr S. Khoshbin – twórca ALVEO

 

Informacja pochodzi ze strony firmy Akuna:
www.akuna.net/pl/aktualno-ci/bardziej-intensywny-smak-kolor-i-dzialanie-a8511515